Product filters

keyboard_arrow_down
  • Yukon
  • Zeiss
mainVisual

Vásárolj éjjellátót

A vadászati platformon vagy Home chevron_right Éjjellátót

Vásárolj éjjellátót

Éjjellátókat rossz fényviszonyok között vagy teljesen sötétben használhat. Az éjjellátó eszközök az emberek, állatok és tárgyak este és éjszaka láthatóvá válnak, amiért egyébként túl sötét lenne. Megkülönböztetjük az éjjellátó eszközöket, a termikus képalkotó kamerákat és a maradék fényerosítoket.

éjjellátó

Az éjszakai látás egy olyan technológia, amely a határ- és tárgyfelügyelet katonai alkalmazásából származik. Az éjjellátó eszközöket a biztonsági vállalatok is gyakran használják. Az éjszakai látás kategóriái között egyértelmudichotómia figyelheto meg: A különbségek az objektum megvilágításában rejlik.

Hokamerák

Az infravörös kamera néven ismert termikus képalkotó kamera nem a látható fényt használja, hanem az infravörös sugárzást. Egy normál kamera rögzíti a szemünket látó fényt. A termikus képalkotó kamera viszont a sugárzás infravörös komponensére néz. Emiatt a kamera nem látja, hogy mi a szín, hanem a homérséklet.

A meleg tárgy, mint például egy állat, többet jelöl ki, mint egy olyan tárgy, amely nem ad ki hot. Alapvetoen a vadon élo állatok megfigyelésének és megfigyelésének legjobb módja a termikus képalkotó technológia használata. Mivel a termikus képalkotó kamerák a nap folyamán is használhatók.